Quantcast

2010 Parts Data Overhaul

The Rocketry Forum

Help Support The Rocketry Forum:

Marlin523

Well-Known Member
Joined
Jul 26, 2009
Messages
721
Reaction score
0
If installed do these files re-write what is there or do I wind up with duplicates? I'm using Rocksim9 on a MAC if that makes a difference.
 

Slickwilly

Well-Known Member
Joined
Nov 29, 2009
Messages
556
Reaction score
0
You will get duplicates. I reworded and updated lots of entries to make info easier to understand. I am currently working on another update with more new stuff. Just waiting to hear back from a few vendors with some specs I need. If you have lots of custom stuff you can manually reinput them or if you have a prog that will open an excel file you can copy and paste them.
 

Marlin523

Well-Known Member
Joined
Jul 26, 2009
Messages
721
Reaction score
0
I would love to know how to use Excel in conjunction with Rocksim. Is this explained anywhere?
 

Slickwilly

Well-Known Member
Joined
Nov 29, 2009
Messages
556
Reaction score
0
The Data files are excel data files, if you have excel just double click on one of them. They are in your Rocksim9/data folder. If your system asks what to open it with use excel. With a Mac I'm not sure if Microsoft has a mac version of excel. After thinking about the copy and paste process, if you have only a few custom files it would probably be easier to write the info down and add it manually. Because if you are not familiar with renaming files it gets confusing. With excel you can't open two files with the same name at the same time.
 

mkadams001

Well-Known Member
Joined
Apr 11, 2009
Messages
876
Reaction score
1
With a Mac I'm not sure if Microsoft has a mac version of excel.
Microsoft Office is available for Mac. If you don't have that then Apple's Numbers will work, if you don't have that then download OpenOffice.org (free)
 

Marlin523

Well-Known Member
Joined
Jul 26, 2009
Messages
721
Reaction score
0
Cool. I do have Excel and have opened some files. I assume data can be entered or deleted and it shows up in Rocksim. When the file is changed do I simply save it to DATA folder?
 
Top