XROX Aerospace MK3A

Discussion in 'Low Power Rocketry (LPR)' started by DRAGON64, Dec 26, 2018.

Help Support The Rocketry Forum by donating:

  1. Jan 28, 2019 #31

    DRAGON64

    DRAGON64

    DRAGON64

    Forum Supporter TRF Supporter

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    4,016
    Likes Received:
    80
    Location:
    Toney, AL
    The 4th fin helps. The MK3A looks like an elongated Shuttle solid rocket booster.
     
  2. Jan 29, 2019 #32

    mazum01

    mazum01

    mazum01

    Member

    Joined:
    Mar 4, 2017
    Messages:
    6
    Likes Received:
    3
    DRAGON64 likes this.
  3. Jan 29, 2019 #33

    DRAGON64

    DRAGON64

    DRAGON64

    Forum Supporter TRF Supporter

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    4,016
    Likes Received:
    80
    Location:
    Toney, AL
    What version of Rocsim did you use? At home I have v8 only, as I lost the code for v9.
     
  4. Jan 29, 2019 #34

    mazum01

    mazum01

    mazum01

    Member

    Joined:
    Mar 4, 2017
    Messages:
    6
    Likes Received:
    3
    I used Rocksim 9 for the modeling. If you purchased v9, you may be able to reach out to Apogee and request a key again. I had to do so a few times in the past when old computers died. Their customer service is really quite good.
     
  5. Jan 29, 2019 #35

    DRAGON64

    DRAGON64

    DRAGON64

    Forum Supporter TRF Supporter

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    4,016
    Likes Received:
    80
    Location:
    Toney, AL
    I did reach out to him, and I have also swapped computers out since then, and the whole ordeal got pretty confusing. I will have to revisit Apogee Components and see if they will sens me a new key... otherwise v8 works pretty good.
     
  6. Jan 29, 2019 #36

    DRAGON64

    DRAGON64

    DRAGON64

    Forum Supporter TRF Supporter

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    4,016
    Likes Received:
    80
    Location:
    Toney, AL
    ...Okay, Just got off the phone with "Michelle" at Apogee, and she sent me everything I need to re-instate my v9, so I will get this action completed this evening. Thanks again!
     

Share This Page