PM question for admins/mods

The Rocketry Forum

Help Support The Rocketry Forum:

rstaff3

Oddroc-eteer
Joined
Jan 18, 2009
Messages
11,763
Reaction score
21
I noticed that none of the PMs I send show up in my Sent folder. The only one there is a very old one. I can see they exist in the 'tracking view' (I forget the actual name).

TIA
 

brianc

Well-Known Member
Joined
Jan 18, 2009
Messages
3,242
Reaction score
4
When sending, you need to be sure to click the 'save a copy' checkbox...
 

rstaff3

Oddroc-eteer
Joined
Jan 18, 2009
Messages
11,763
Reaction score
21
Thanks brianc. It appears I knew of this at one point, or the default setting changed. I hadn't tried to look at my sent folder in a month of Sundays so I haven't given this a thought for the same amount of time.
 

KermieD

Well-Known Member
Joined
Mar 31, 2009
Messages
3,019
Reaction score
5
I may not recall this correctly, but I do believe the default changed at some point because people were forgetting to clean out that folder and were wondering why their PM's didn't work because it kept saying it was full.
 

jflis

Well-Known Member
Joined
Jan 18, 2009
Messages
15,429
Reaction score
49
Originally posted by KermieD
I may not recall this correctly, but I do believe the default changed at some point because people were forgetting to clean out that folder and were wondering why their PM's didn't work because it kept saying it was full.
bingo! that's what happened. The default was changed about a year ago or so
 

sandman

Well-Known Member
Joined
Jan 18, 2009
Messages
10,563
Reaction score
8
bingo! that's what happened. The default was changed about a year ago or so
AHA!!!:mad: That explains it!

I thought it was something I did!:rolleyes:
 

rstaff3

Oddroc-eteer
Joined
Jan 18, 2009
Messages
11,763
Reaction score
21
And I thought I slipped a bit (or even a byte)! Thanks kerm!
 
Top