Quantcast

Help needed; I think I bricked my Proton?

The Rocketry Forum

Help Support The Rocketry Forum:

JDcluster

Well-Known Member
Joined
Feb 23, 2009
Messages
5,370
Reaction score
92
Location
New Jersey
Hello, Long time no posts.
It was about 6 months ago I was in the middle of updating the firmware on the Proton when the JST connector broke off the board leading to a power failure.
Fast forward to about 2 months ago; I soldered on a new terminal block and power leads.
When I attempt to connect to the computer it doesn't do anything other than beep then go silent.
It does not show up in Wi-Fi or anything.
Is there any option to fix it's current state?
 

cerving

Owner, Eggtimer Rocketry
TRF Sponsor
TRF Supporter
Joined
Feb 3, 2012
Messages
4,144
Reaction score
1,407
Try reflashing the firmware. If it's 6 months old, you need to do that anyway.
 

JDcluster

Well-Known Member
Joined
Feb 23, 2009
Messages
5,370
Reaction score
92
Location
New Jersey
I did send an e-mail back when it happened but, never received a reply. I can not get it to reflash even hence my post.
 

cerving

Owner, Eggtimer Rocketry
TRF Sponsor
TRF Supporter
Joined
Feb 3, 2012
Messages
4,144
Reaction score
1,407
Try performing the "passkey recovery" procedure at the end of the User's Guide and see if you get anything.
 

JDcluster

Well-Known Member
Joined
Feb 23, 2009
Messages
5,370
Reaction score
92
Location
New Jersey
Thank you for the replies! I was able to flash the firmware. The problem was that my 3D printer software likes hogging the com ports.
 

Latest posts

Top