Forum Techincal Issues

The Rocketry Forum

Help Support The Rocketry Forum:

Milo

TRF BoD Member
Joined
Jul 12, 2001
Messages
1,369
Reaction score
0
Hopefully they are transparent to you guys but it seems there is something wrong with my home network. Things are working fine from the outside-in but not so good going inside-out. If you noticed the TRF forum thinks it is 9:15AM. (at the time of this writing it is really 2:45PM).

Basically while at work I can get to TRF but when I go home I can't get to the outside world. Tech support is looking into this problem as I type this. Hopefully TRF will continue to work despite my connection issue.
 

Milo

TRF BoD Member
Joined
Jul 12, 2001
Messages
1,369
Reaction score
0
Well it seems now that the server thinks it is 2:57PM which is 10 minutes fast.

:shaking head: I don't get it. :confused:
 

WiK

Site Admin
Joined
Jan 18, 2009
Messages
2,642
Reaction score
0
Well I dont know if its just me, but everytime I try to post a reply to something, it loads for a while then comes up with "This Page cannot be displayed...". Then I refresh it and it comes up with a page saying something about "Please contact the webmaster". Then I goto see if my post has gone through and it has.

:confused:


Phil
 

cydermaster

Well-Known Member
Joined
Jan 19, 2009
Messages
2,617
Reaction score
0
This may well be the reason behind the current multiple-post phenominon. I've been having to go back and delete the 'echos' I leave behind, after trying to post a few times.

I've also noticed that the notification e-mails arn't getting to me, but that might be my mailserver. For some obscure reason, I've getting spam at a rate of 6 per min, for the last few days.
 

hokkyokusei

Well-Known Member
Joined
Apr 16, 2012
Messages
2,908
Reaction score
3
I've had similar problems. I'm ignoring the timeouts, or I get multiple posts. Not getting email notifications either. TRF time has been about 10 minutes out for ages.
 

Milo

TRF BoD Member
Joined
Jul 12, 2001
Messages
1,369
Reaction score
0
My DNS server crashed. I'm working again.
 

hokkyokusei

Well-Known Member
Joined
Apr 16, 2012
Messages
2,908
Reaction score
3
Looks like it. Started getting email notifications again anyway.
 

cydermaster

Well-Known Member
Joined
Jan 19, 2009
Messages
2,617
Reaction score
0
LOL - just checked my mail after being offline for 1½hrs. 84 mails. 16 TRF mails (so is working again :D ), 2 personal mails, the rest spam.

My Spam filter caught all the spam, and didn't block a single genuine one. I'm so glad it works, with the level of spam I'm getting at the moment.

BTW: I use the BayesIt! anti-spam plug-in for The Bat! mail client. Well worth every penny.
 
Top